Novosti i informacije

11.03.2015

Grad Lepoglava raspisao javni poziv za korištenje poticaja za razvoj gospodarstva

I u ovoj će godini Grad Lepoglava davanjem bespovratnih novčanih sredstava poticati razvoj gospodarstva na gradskom području. Sukladno odluci o pružanju potpore gospodarstvenicima i gradskom Programu pomoći i osnaživanja organizacija za poticanje gospodarstva, Grad Lepoglava objavio je javni poziv za podnošenja zahtjeva za dodjelu bespovratnih novčanih sredstava i to kroz dvije mjere – razvoj ruralnog turizma i poljoprivrede te razvoj tradicionalnih obrta i proizvoda, za što je osigurano ukupno 100 tisuća proračunskih kuna. Razvoju ruralnog turizma i poljoprivrede namijenjeno je 80 tisuća kuna, dok će 20 tisuća kuna biti dodijeljeno za razvoj tradicionalnih obrta i proizvoda.
Na poziv se, u roku od 15 dana od službene objave i na službenim obrascima, mogu prijaviti gospodarski subjekti koji potiču razvoj gospodarstva na gradskom području te imaju sjedište ili djeluju odnosno ulažu na području grada Lepoglave. Pri tom je važno da nemaju dugovanja prema Gradu Lepoglavi.
Prijave se podnose na obrascu kojeg se može podići u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave svakog radnog dana od 7,00 do 15,00 sati, a dostupan je i na gradskoj internet stranici gdje se nalaze i detaljne informacije o javnom pozivu.

JAVNI POZIV, upute i obrasce možete pronaći OVDJE