Novosti i informacije

10.10.2017

Nastavlja se program Javnih radova

Nastavljajući provođenje aktivne socijalne politike, u Gradu Lepoglavi potpisani su aneksi Ugovora o radu s djelatnicima u programu Javnih radova kojima se istima produžuju ugovori za još dva mjeseca.

Petero djelatnika ovogodišnjeg programa Javnih radova tako će nastaviti obavljati poslove uređenja i održavanja javnih površina te uređenja poslovnih prostora koje koristi Grad, ali će i brinuti o održavanju gradske komunalne infrastrukture.

Na potpisivanju aneksa ugovora prisustvovao je i zamjenik gradonačelnika Hrvoje Kovač, koji im je dodatno objasnio aktivnosti za naredna mjeseca te spomenuo i višegodišnju korist ovog programa.
- Grad Lepoglava kroz Program javnih radova do sad je zaposlio preko 160 ljudi i na taj smo program posebno ponosni jer je direktno usmjeren na ljude, na naše građane. Ovoj smo grupi sad i produžili ugovore o radu čime će pet obitelji kroz ove mjere aktivne politike smanjiti probleme koje im predstavlja nedostatak financija, a i ponovno će osjetiti radost posla. Radimo složno, radimo dobro, radimo zajedno – zaključio je zamjenik gradonačelnika Kovač.