Novosti i informacije

10.04.2018

Obavijest - prijava štete od elementarne nepogode

Župan Varaždinske županije Radimir Čačić jučer je (09. travnja 2018.g.) donio Odluku o proglašenju elementarne nepogode  - odron zemljišta, na području gradova Lepoglave, Ivanca, Ludbrega, Novog Marofa i Varaždinskih Toplica te u općinama Bednja, Cestica, Donja Voća, Gornji Kneginec, Ljubešćica, Vinica i Visoko, uzrokovanih velikom količinom oborina koje su nanijele velike materijalne štete na poljoprivredi, graditeljstvu i prometu u periodu od 03.04. 2018. do 06.04.2018.godine.

Građani koji žele prijaviti štete od elementarne nepogode – odron zemljišta na području grada Lepoglave na obiteljskim kućama, ostalim građevinama, obradivom poljoprivrednom zemljištu (oranice, vrtovi, voćnjaci, vinogradi) i dugogodišnjim nasadima, mogu to učiniti u Jedinstvenom upravnom odjelu Grada Lepoglave od 10. do 17. travnja 2018.g. u vremenu od 8 do 14 sati.

Prijavu podnosi vlasnik ili korisnik nekretnine na kojoj je šteta nastala. Kod prijave važno je znati podatak o katastarskoj čestici koja je pogođena elementarnom nepogodom (iz posjedovnog lista ili zemljišnih knjiga), te je potrebno sa sobom donijeti osobnu iskaznicu.

 

POVJERENSTVO ZA PROCJENU ŠTETA OD

ELEMENTARNIH NEPOGODA GRADA LEPOGLAVE