Novosti i informacije

27.12.2019

Održan tradicionalni Božićni koncert u Lepoglavi

Božićno vrijeme radosti u Lepoglavi su tradicionalnim Božićnim koncertom upotpunili glazbenici koji su na Štefanje u ispunjenoj sportskoj dvorani lepoglavske škole glazbom dočarali božićno vrijeme i duh.

Nastupili su Limena glazba Lepoglava, ženski zbor "Collegium artisticum", KUD ITAS iz IvancaLa Boheme band te solisti Barbara Suhodolčan, Rajko Suhodolčan i Lucija Job.

U nešto manje od dva sata programa publika je uživala slušajući uglavnom božićne, ali i klasične skladbe te nezaboravne evergrine koji su se izvrsno uklopili u božićni glazbeni ambijent koji su stvorili lepoglavski glazbenici i gosti, a koje je publika često nagrađivala velikim pljeskom. 

Na kraju koncerta lepoglavski gradonačelnik Marijan Škvarić zahvalio je glazbenicima na predivnoj glazbenoj večeri uputivši im, kao i okupljenoj publici, čestitke za Božić i novu godinu koja je, istaknuo je tom prigodom, bilo vrlo uspješna za Gad Lepoglavu što potvrđuju brojni realizirani gradski projekti.

I ovogodišnji je Božićni koncert održan pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave te u organizaciji Turističke zajednice grada Lepoglave.