Novosti i informacije

08.11.2019

Planira se uređenje društvenih prostora u MO Viletinec – Vulišinec i MO Žarovnica

Društveni objekti otvorenog tipa koje je Grad Lepoglava već ranije izgradio u MO Viletinec – Vulišinec i MO Žarovnica bit će nadograđeni odnosno građevinski zatvoreni što će pružiti mogućnost okupljanja i druženja građana u navedenim objektima tijekom cijele godine.
Pripremajući se u Gradu Lepoglavi za realizaciju tog projekta održan je radni sastanak na kojem su razmatrani projektni prijedlozi i rješenja prema kojima bi na objektima trebali biti odrađeni građevinski zahvati. Uz gradonačelnika Marijana Škvarića i predstavnicu projektne tvrtke IPC inženjering Antoniju Galac, sastanku su nazočili predsjednik MO Viletinec-Vulišinec Franjo Ribić i predsjednik MO Žarovnica Stjepan Vresk.

- Uređenjem društvenih objekata u gradskim mjesnim odborima stvaramo uvjete za okupljanje građana. Želimo da se građani druže tijekom cijele godine, da izađu iz svojih kuća i budu zajedno, da se zabave te da zajednički osmišljavaju projekte koji će pridonijeti daljnjem razvoju njihovih mjesnih odbora, a tako i Grada Lepoglave – istaknuo je gradonačelnik Marijan Škvarić. 

U planu je da se, nakon što se iskomuniciraju i utvrde konačna rješenja uređenja navedenih objekata, iduće godine krene s građevinskim zahvatima. Nakon sastanaka održanog u uredu gradonačelnika, sudionici sastanka obišli su navedene objekte.