Novosti i informacije

26.10.2017

POZIV Savjetovanje za poljoprivrednike

S ciljem informiranja poljoprivrednika o potporama Grada Lepoglave i Varaždinske županije u poljoprivredi i stočarstvu, o mjerama revitalizacije zapuštenih poljoprivrednih površina kako bi se potaknuo razvoj poljoprivredne proizvodnje kao i ruralni razvoj na području grada Lepoglave, a ujedno kako bi se povećala konkurentnost poljoprivredne proizvodnje na području grada Lepoglave, Grad Lepoglava poziva sve građane na savjetovanje.

Savjetovanje za poljoprivrednike održat će se u Domu kulture, (TKIC) na 2. katu (potkrovlje), Hrvatskih pavlina 7, Lepoglava dana 30. listopada 2017. godine s početkom u 18.00 sati.

Na savjetovanju ćete uz spomenute informacije od dipl.ing.agr. Davora Brečaka iz Poljoprivredne savjetodavne službe čuti nekoliko korisnih savjeta o sadnji trajnih nasada, a Matija Cetinić Frankos koji je proglašen najboljim mladim poljoprivrednikom u Hrvatskoj u 2017. godini prezentirat će prisutnima svoja iskustva u sadnji bobičastog voća kao i iskustva u osnivanju i radu poljoprivredne zadruge Berry organica čiji je član.

Savjetovanje organizira Grad Lepoglava u suradnji s Varaždinskom županijom, Upravnim odjelom za poljoprivredu i ruralni razvoj i Savjetodavnom službom Varaždin.

DOKUMENTI ZA PREUZIMANJE