Novosti i informacije

29.08.2017

POZIV za volontere na Međunarodnom festivalu čipke

Međunarodni čipkarski festival koji se održava od 1997. godine s redovitim znanstvenim skupovima, izdavanjem zbornika radova iz hrvatskih i europskih čipkarskih centara ovog rujna doživjet će svoje 21. izdanje.

Uz nebrojene čipkarice koje čuvaju tradiciju i njeguju baštinu izrade lepoglavske čipke koja je na listi UNESCOve nematerijalne baštine, jedni od najvažnijih dionika ovog festivala kulture su i volonteri bez kojih je teško zamisliti naš festival.

Pridruži se i ti brojnim volonterima koji će pripremiti ovogodišnji 21. Međunarodni festival čipke. Pomogni nam da Lepoglava u dane festivala bude svjetsko čipkarsko središte i svojim aktivizmom doprinesi boljem društvu. Prijavi se za volontera na čipkarskom festivalu...

Volonteri će većinom biti na ispomoć izlagačima prilikom postavljanja i čuvanja njihovih eksponata, a po potrebi će biti tzv. domaćini/ce izlagačima na način da im olakšaju komunikaciju s gostima festivalima i vode ih kroz festivalski prostor ukoliko će to biti potrebno. Ništa teško :-)

Za sve volontere osigurat ćemo volonterske knjižnice i potvrde o volontiranju. Pridruži nam se...

PRIJAVA ZA VOLONTERE