Novosti i informacije

02.01.2013

Proglašenje sportaša za 2012. godinu

Zajednica športskih udruga Grada Lepoglave proglasila je najbolje sportaše Grada Lepoglave, koji su svojim uspjesima i nagradama obilježili proteklu godinu. Svečanost proglašenja održana je u petak, 28. prosinca u čitaonici Doma kulture uz nazočnost brojnih gostiju, predstavnika sportskih udruga i klubova, te gradonačelnika Marijana Škvarića i njegovog zamjenika Alojza Gredelja.

Za najboljeg sportaša u 2012. godini izabran je Stjepan Vrček, član Kuglačkog kluba „Lepoglava“ koji je u sezoni 2011.- 2012. bio najbolji pojedinac Kuglačkog kluba što je rezultiralo osvajanjem drugog mjesta u 2. Hrvatskoj kuglačkoj ligi.

U ženskoj konkurenciji slavila je Una Protić, članica Karate kluba „Lepoglava“ , vlasnica brojnih srebrnih i zlatnih medalja.

Najuspješnijom muškom sportskom ekipom proglašen je Kuglački klub „Lepoglava“, dok je za perspektivnu sportsku ekipu sportsku ekipu izabran Nogometni klub „Lepoglava“ – Juniori.

Titula „Zaslužni sportski djelatnik“ pripala je Milanu Tvarogu, iz Nogometnog kluba „Lepoglava“ čiji je član već 40-ak godina.

U kategoriji „Trener godine“ priznanje je dobio Zdravko Frketin, trener Seniora Nogometnog kluba „Lepoglava“, a Slavko Murić iz Udruge „Sport za sve“ primio je priznanje za „Najuspješnijeg sportaša veterana“.

Predsjednik Zajednice športskih udruga Stjepan Ficko podijelio je i priznanja u kategoriji „Perspektivni mladi sportaš“ koja su dobili:

Valentin Mravlinčić (Sportsko Penjački klub Direkt), prvak Hrvatske u penjanju
Tanja Mravlinčić (SPK Direkt)
Marko Veseljak (SPK Direkt)
Iva Štefičar (SPK Direkt)
Martin Breški (Karate klub „Lepoglava“)
Izidora Juriša (Karate klub „Lepoglava“)
David Paska (USR „Sport za sve“ Lepoglava)
Stiven Očuršćak (Nogometni klub „Lepoglava“)
Danijel Medved (Nogometni klub „Lepoglava“)
Mislav Kos (Rukometni klub „Concordia“ Lepoglava)
Marko Pečatnik (Rukometni klub „Concordia“ Lepoglava)