Novosti i informacije

08.08.2018

Sutra kreće Jailhouse festival

Još nas nešto manje od 24 sata dijeli od početka 9. izdanja Jailhouse festivala koji će se od 9. do 14. 8. održati u Lepoglavi. Bogat i sadržajan program ove godine, uz tradicionalne aktivnosti, donosi i nekoliko zanimljivih osvježenja.

Organizator Jailhouse festivala je Nezavisna udruga mladih, a ovogodišnji program provodi u suradnji s Astronomskim društvom Lepoglava, Biciklističkim klubom Lepoglava, Ženskim odbojkaškim klubom, Zajednicom športskih udruga grada Lepoglave te speleološkom udrugom „Kraševski zviri“. Logističku podršku organizatorima će pružati Turističko-kulturno-informativni centar. Uz pokroviteljstvo Grada Lepoglave, organizaciju Jailhouse festivala podržavaju i brojni sponzori.

- Zbog kroničnog nedostatka kulturnih, zabavnih i sportskih sadržaja grad Lepoglava je ljeti pospan i dosadan. Ovim programom želi se pokazati da to ne mora biti tako te da je dovoljno samo malo dobre volje i upornosti da se ova činjenica izmijeni. Svrha Jailhouse festivala jest ponuditi građanima i građankama Lepoglave, kao i ostalim posjetiteljima, priliku da kvalitetno provedu ljetno slobodno vrijeme bez potrebe da za istim sadržajima tragaju po okolnim mjestima ili šire – poručuju organizatori iz Nezavisne udruge mladih.

Okosnica Festivala i dalje su volonteri koji svojim nesebičnim zalaganjem omogućavaju uspješno provođenje Festivala od prve do zadnje minute.

Na ovogodišnjem vas festivalu očekuje 6 dana bogatog programa - niz kulturnih, zabavnih, edukativnih i sportskih događaja i druženja, 10 izvođača koji će vas svojim nastupima zabaviti, izmamiti osmjeh na lica ili pak nasmijati do suza, 15 aktivnosti kojima ćete ispuniti svoje slobodno vrijeme i pritom se dobro zabaviti.

Više informacija kao i program po danima možete pogledati na službenoj web stranici Festivala.