Novosti i informacije

17.07.2017

Završili Lepoglavski dani

Revijom domaćih muzikaša i zagorske glazbe u Lepoglavi su završili osmi po redu Lepoglavski dani. Nastup glazbenih sastava koji njeguju domaći glazbeni izričaj bio zadnji dio program manifestacije koja je počela još u petak, 14. srpnja. 

Posljednjeg dana trajanja manifestacije Lepoglavski dani u Gradskom su se parku mogle razgledati izložbe, sajmovi i prezentacije te pratiti sportska uzbuđenja na 4. lepoglavskim zabavnim igrama na kojima su nastupile ekipe s područja grada Lepoglave. Ekipe su se natjecale u devet disciplina. Najviše vještine i spretnosti pokazala je ekipa Lepoglavske Vesi koja je osvojila prvo mjesto ispred drugoplasirane Višnjice i ekipe Vil-Vul koja je bila treća.

Tijekom nedjelje Dobrovoljno vatrogasno društvo Lepoglava organiziralo je u okviru manifestacije Dane otvorenih vrata omogućivši zainteresiranim posjetiteljima da razgledaju vatrogasnu tehniku i opremu. Izvedena je i pokazna vatrogasna vježba.

Lepoglavske dane organizirali su Turističko kulturno-informativni centar i gradska Turistička zajednica. Glavni je pokrovitelj bio Grad Lepoglava.