Novosti i informacije

28.12.2015

Održan tradicionalni Božićni koncert u Lepoglavi

I ove je godine pod pokroviteljstvom Grada Lepoglave u Lepoglavi održan tradicionalni Božićni koncert. Kao i prijašnjih godina, brojna je publika radost Božića podijelila s glazbenicima koji su im i ovog puta uputili prekrasnu božićnu glazbenu čestitku.
Po tradiciji koncert je održan na Štefanje, a ove su godine radost Božića s brojnom publikom podijelili domaći glazbenici - Limena glazba Lepoglava pod ravnanjem Željka Hutena, Ženski pjevački zbor Collegium Artisticum pod ravnanjem Anke Žulić, Tamburaški orkestar Biseri iz Kamenice pod ravnanjem Franje Ježeka, vokalna skupina članova Limene glazbe te solisti Nikola Zver na rogu, Ivana Svetec i Lucija Jagarinec na flautama, Štefanija Geček, Jasna Vresk, Emilija Galović, Marta Svetec, Marija Hodalj i Jurica Vresk.
Pred sam kraj koncerta, koji je završio tradicionalnim Radetzky maršem, božićnu i novogodišnju čestitku glazbenicima i građanima grada Lepoglave, ispred Grada Lepoglave, uputio je zamjenik lepoglavskog gradonačelnika Hrvoje Kovač.
Koncert je u suorganizaciji s TKIC-om organizirala Turistička zajednica grada Lepoglave