Novosti i informacije

04.09.2022

Održano gradsko vatrogasno natjecanje

U Kamenici je, u organizaciji Vatrogasne zajednice Grada Lepoglave, održano gradsko vatrogasno natjecanje koje je okupilo vatrogasne ekipe djece, mladeži i operativnih članova vatrogasnih društava s područja Grada Lepoglave – DVD-a Lepoglave, DVD-a Kamenice, DVD-a Višnjice i DVD-a Kaznionice u Lepoglavi.

Na samom početku natjecanja vatrogascima je pozdrave uputio gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić istaknuvši da je zadovoljstvo na jednom mjestu vidjeti iskusne vatrogasce koji su svoju spremnost, znanje i uvježbanost potvrdili na brojnim intervencijama i vatrogasnu mladost koja je zalog svijetle budućnosti vatrogastva na području Grada Lepoglave koje je, zahvaljujući samim vatrogascima, ali i gradskoj potpori i ulaganjima, na izuzetno visokoj razini. Okupljeni vatrogasci svoje znanje, vještinu i spremnost odmjerili su nekoliko kategorija i disciplina.

U kategoriji djece slavila je ekipa DVD-a Kamenice, u kategoriji mladeži ekipa DVD-a Lepoglave, u kategoriji muških A ekipa, ekipa DVD-a Višnjice i u kategoriji muških B ekipa, ekipa DVD-a Kaznionice u Lepoglavi.