Novosti i informacije

11.03.2013

Otvorena Info točka za mlade u Lepoglavi

Temeljem suradnje između Centra za mlade Lepoglava i udruge „Zamisli“ iz Zagreba, u srijedu, 6. ožujka službeno je s radom započela prva Info točka na području Varaždinske županije. Info točka je svojevrsni servis mladima gdje na jednom mjestu mogu dobiti sve relevantne informacije, ali i predstaviti svoje ideje.

Lepoglavu su tom prilikom posjetili Ivana Kuzmanić iz Regionalnog Info Centra za mlade Zagreb, Maja Dragojević tajnica Zajednice Info Centara za mlade u Hrvatskoj te Svjetlana i Denis Marijon iz udruge „Zamisli“, koji su mladima ukratko izložili pojam Info točke.

Nakon predaje certifikata i povelje, izrazili su oduševljenje uvjetima koje imaju mladi u Lepoglavi te najavili mogućnost da Lepoglava postane budući Info Centar za Varaždinsku županiju, a možda i šire.
Gradonačelnik Marijan Škvarić dodao je kako su mladi najbolji ambasadori Lepoglave te da je suradnja između njih i gradske uprave na visokom nivou, čime drugima dajemo primjer dobre prakse. Info točka djelovati će u sklopu Centra za mlade, na 1. katu Doma kulture, a za posjetitelje će biti otvorena od ponedjeljka do četvrtka od 7 do 15:30 te u petak od 7 do 13 sati.