Novosti i informacije

22.02.2013

Projektno-razvojni ured na radionici "Poduzetnički impuls 2013".

U utorak, 19. veljače 2013. godine u Varaždinu je održana informativna radionica „Program poticanja poduzetništva i obrtništva – Poduzetnički impuls 2013.“ u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, Županijske komore Varaždin i Ministarstva poduzetništva i obrta.

Prisutne su pozdravili gradonačelnik grada Varaždina, Goran Habuš i zamjenica župana Varaždinske županije i saborska zastupnica, Natalija Martinčević te kroz nekoliko rečenica podsjetili na ulaganje u grad Varaždin i Varaždinsku županiju dosad, na trud i uspjeh gospodarstvenika u protekloj godini te dobivena sredstva iz „Poduzetničkog impulsa 2012.“

Naime, u Varaždinskoj županiji je 2012. godine odobreno 97 potpora u vrijednosti 13,2 mil. kuna. Za usporedbu, u cijeloj RH je odobreno preko 2000 potpora u vrijednosti preko 168 mil. kuna.

Radionicu su vodile Zdenka Lončar, pomoćnica ministra poduzetništva i obrta te Jasminka Keser, načelnica Ministarstva poduzetništva i obrta. Kroz cijeli program su prošle korak po korak, savjetovale i usmjerile pažnju na bitne stavke te razjasnile svaku nejasnoću i odgovorile na svako postavljeno pitanje. Također, ostavile su podatke na koje se konstantno mogu slati upiti vezani za program i obećale odgovore u roku 24 sata od zaprimljenog upita.