Novosti i informacije

01.04.2021

Slatki uskrsni pokloni za vrtićke mališane

U susret nadolazećem blagdanu Uskrsa, Grad Lepoglava i gradska Turistička zajednica darivali su slatkim uskrsnim poklonima mališane u dječjim vrtićima na gradskom području.
Slatke uskrsne pisanice mališanima je prigodom obilaska Dječjeg vrtića Lepoglava i njegove podružnice u Višnjici podijelio gradonačelnik Marijan Škvarić. U tome su mu pomogli djelatnici vrtića maskirani u uskrsnog zeca i pijetla razveselivši djecu koja su ih pozdravila prigodnim pjesmama. 

- Nastojimo djecu razveseliti svakom prigodom pa tako i prigodom blagdana Uskrsa koji nam je pred vratima. Lijepo je vidjeti vesele vrtićke mališane koji uživaju u igri i druženju u novim vrtićkim prostorima koje smo uredili i izgradili prošle godine – poručio je gradonačelnik Škvarić kojem se u posjeti vrtiću pridružila i direktorica ureda Turističke zajednice Grada Lepoglave Ljubice Dubovečak.

Slatki darovi ujedno su zahvala vrtićkim mališanima i njihovim vrtićkim tetama, koje su također ovom prigodom darivane slatkim uskrsnim poklonima, za sudjelovanje na gotovo svim aktivnostima i manifestacijama koje organiziraju Grad Lepoglava i Turistička zajednica Grada Lepoglave.