Novosti i informacije

29.01.2015

Turističko - informativna tabla u Lepoglavi

Posjetitelji koji dolaze u Lepoglavu osnovne informacije o gradu i njegovoj okolici mogu od nedavno pronaći na informativnoj tabli, odnosno panou kojeg je Turistička zajednica grada Lepoglave postavila na mjestu gdje se posjetitelji koji dolaze u Lepoglave najčešće kreću - u blizini lepoglavske župne crkve i autobusnog stajališta.
- Gosti koji tijekom vikenda dođu u Lepoglavu ne mogu dobiti potrebne informacije, pa smo, da bi smo tome doskočili, postavili ovu tablu na frekventnom mjestu blizu autobusne stanice i crkve, jer nam upravo tu dolazi najviše posjetitelja. Riječ je najčešće o turističkim grupama koje dolaze autobusima i najviše cirkuliraju ovim mjestom – pojasnila je Ljubica Dubovečak, predsjednica Turističke zajednice grada Lepoglave.
Na tabli se nalazi karta Lepoglave i njene okolice – Kamenice i Višnjice, s ucrtanim znamenitostima i lokacijama koje se preporučaju posjetiti.
Posebnost ovog info-panoa je da sadrži pretince u kojima se nalaze promotivni materijali o Lepoglavi koje posjetitelji mogu uzeti.
- Unutra su svi promotivni materijali s kojima trenutno raspolažemo. Ti materijali sadrže informacije i kontakte, tako da svaki posjetitelj koji dođe i uzme neki od ponuđenih materijala može dobiti informaciju, odnosno kontakt koga nazvati u slučaju da netko od nas nije ovdje – istaknula je Ljubica Dubovečak i dodala kako je postavljanje ovog panoa s 50 posto sredstava financirala Hrvatska turistička zajednica.