Dan otvorenih vrata P.A.S. kluba Lepoglava

Svoj je rad javnosti 3. lipnja u Lepoglavi predstavio P.A.S. klub Lepoglava. Riječ je o klubu koji potiče, promiče i skrbi o razvoju paintballa, airsofta i survivala, a koji je za ovu prigodu zainteresiranim građanima omogućio razglede izložbe fotografija s autentičnih lokacija provedbe operacije “Overlord/”D-day”, opreme iz Domovinskog rata i stalnog izložbenog postava militarija u prostoru Kluba. Posjetitelji su se također mogli upoznati s opremom i aktivnostima koje se provode kroz airsoft, a svoje im je aktivnosti predstavila i udruga “Viteški red Sv.Nikole”. 

Predstavljanje svakog povijesnog razdoblja bilo je popraćeno replikama opreme koju su nakratko »oživjeli« organizatori i sudionici ovog zanimljivog događaja tijekom kojeg su građani imali prigode sudjelovati u nekim aktivnostima koristeći replike opreme iz raznih povijesnih razdoblja.

Podršku radu P.A.S. kluba Lepoglava i ovom je prigodom dao gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić istaknuvši da Grad Lepoglava podupire projekte i programe koje Klub, čije aktivnosti predstavljaju i turistički potencijal Grada Lepoglave, provodi od početka svog djelovanja.