Grad Lepoglava će sufinancirati troškove stanovanja mladim obiteljima i mladima

S ciljem demografske obnove i izjednačavanja mogućnosti ostanka mladih u Lepoglavi, gradonačelnik Marijan Škvarić raspisao je javni poziv za sufinanciranje troškova stanovanja mladih obitelji i mladih u 2023. godini u ukupnom iznosu od 19.440,00 eura za najviše deset korisnika.

Na javni poziv mogu se javiti mlade obitelji s djecom, za koje je predviđena financijska potpora u iznosu od 180 eura mjesečno, najviše 2.160 eura u trajanju od 12 mjeseci te mlade osobe i mlade obitelji bez djece, za koje financijska potpora iznosi 120,00 eura mjesečno, odnosno najviše 1.440 eura na razdoblje od 12 mjeseci.

Javni poziv otvoren je do 15. rujna ove godine, a potrebna natječajna dokumentacija kao i svi detalji javnog poziva dostupni su na službenoj web stranici Grada Lepoglave.

Pozivaju se zainteresirani mladi i mlade obitelji s prebivalištem na području Lepoglave da se jave na poziv i iskoriste mogućnost sufinanciranja troškova stanovanja te da prate najave i iskoriste mogućnosti svih ostalih mjera i programa koje Grad Lepoglava provodi s ciljem pomoći i podizanja kvalitete života svojih građana.