Gradonačelnik Škvarić primio učenike koji su ostvarili iznimne rezultate na natjecanjima

Gradonačelnik Grada Lepoglave Marijan Škvarić održao je prijem za osmero uspješnih učenika i učenica koji su postigli izvrsne rezultate na sudjelovanju na natjecanjima u školskoj godini 2023/2024. te ih pojedinačno nagradio s 200 eura.

Kako  Grad Lepoglava podupire i nagrađuje učenike osnovnih škola za uspjehe na županijskim i državnim natjecanjima, ovim programom dodatno se nagrađuju učenici osnovnih i srednjih škola te studenti za izvrsne rezultate na natjecanjima.

Tako su ovom prigodom nagrade dodijeljene učenicima osnovnih i  srednjih škola koji su ostvarili izvanredne rezultate na državnim i međunarodnim natjecanjima u glazbi, informatici, robotici i plesu.

Gradonačelnik Škvarić tom je prilikom rekao kako su uspjehu najviše doprinijeli sami učenici svojim talentom i trudom, ali svjesni su toga da uz njih stoje njihovi roditelji koji su im velika podrška, te njihovi profesori i mentori.

– Ovo je trenutak kada možemo reći da uz vas stoji i Grad Lepoglava. Hvala vam na vašem trudu i zalaganju, jer na natjecanjima ne prezentirate samo svoje znanje i svoje škole nego ste i najveći ambasadori našega grada –  istaknuo je Škvarić dodavši kako u Lepoglavi postoje talenti i vrijedni mladi ljudi te im je zaželio puno sreće u daljnjem obrazovanju uz što bolje rezultate, a Grad Lepoglava će ih pratiti i u budućnosti.