NTL PREUZEO TRGOVINE KITRO

Početkom ove godine trgovačko društvo Narodni trgovački lanac (NTL) preuzelo je izdvojeno veleprodajno i maloprodajno poslovanje društva  TP Varaždin, kupcima poznatije kao trgovački lanac KITRO.

Tako je od 03.siječnja (kada je potpisan ugovor o preuzimanju) pa do danas u sustav NTL poslovanja prebačeno 75 trgovina, svaka putem pojedinačne inventure, dok se preostalih 16 trgovina ( od ukupno 91 koliko je NTL preuzeo)  planira prebaciti do 15.02. Time su trgovine započele poslovanje prema NTL procedurama i sa naručivanjem robe iz bogatog NTL asortimana.

Veliki je to projekt i trebati će vremena da se sva naručena roba isporuči trgovinama i da sami trgovci usvoje nova znanja za rad unutar NTL sustava, ali se ipak  očekuje da sve trgovine započnu s radom u punom kapacitetu kroz narednih mjesec dana – poručili su iz NTL-a.

Paralelno s preuzimanjem radi se i na rebrandingu trgovina. Za početak je to promjena vizualnog vanjskog označavanja trgovina, a u drugoj fazi raditi će se i na uređenju interijera i preslagivanju robe u trgovini kako bi se kupcima osigurala ugodnija i preglednija kupnja

Uz vizualne promjene koje su sve vidljivije na terenu, kupcima se nudi i čitav niz novih akcija koje NTL provodi u cilju povoljnije kupnje, kao što su popust umirovljenicima svaki ponedjeljak, popust subotom na ukupnu kupnju, akcije za početak i kraj tjedna , a pred Uskrs se planira i prva nagradna igra .

NTL planira i daljnje širenje svog poslovanja na području svih županije sjeverozapadne Hrvatske pa ovim putem poziva, ne samo kupce nego i ostale stanovnike županije da se pridruže NTL timu kao zaposlenici u NTL trgovinama.