Peći za najpotrebitije

U sklopu Programa “Za dostojanstven život”, Društvo Crvenog križa Varaždinske županije uručilo je dvije  peći na drva korisnicima Programa Pomoć u kući starijim osobama na području Grada Lepoglave. Sredstva za nabavu peći  u većinskom je iznosu osigurao Hrvatski Crveni križ a razliku je financiralo Društvo Crvenog križa Varaždinske županije. Hrvatski Crveni križ potrebna je sredstva prikupio iz donacija.

Dodijeli peći prisustvovali su djelatnice Društva Crvenog križa, njegovateljica Aleksandra Štefanek i voditeljica Programa Slađana Cestar.

Nadamo se da će biti još ovako vrijednih donacija kako bismo pomogli onima kojima je to najpotrebnije, poručili su iz Društva Crvenog križa Varaždinske županije koje u suradnji i uz financijsku potporu Grada Lepoglave provodi  programa “Pomoć u kući starijim osobama području Grada Lepoglave”. Riječ je o programu koji Grad Lepoglava, u suradnji s Društvom Crvenog križa Varaždinske županije, provodi niz godina pružajući osobama starije životne dobi u potrebi kontinuiranu pomoć u njihovom vlastitom domu.