Proslavljen Dan Dječjeg vrtića Lepoglava

Dječji vrtić Lepoglava proslavio je prigodnim programom svoj rođendan. U vrtićkom su dvorištu  raspjevani i rasplesani vrtićki mališani pozdravili i razveselili roditelje, djedove i bake te sve okupljene koji su ovom prigodom s njima proslavili Dan vrtića.

Ravnateljica Valentina Husnjak Ribić zahvalila je ovom prigodom gradonačelniku i Gradskom vijeću Grada Lepoglave, kao i roditeljima djece polaznika vrtića, na potpori bez koje vrtić ne bi mogao djelovati i biti tako uspješan.

Proslavi trećeg rođendana Dječjeg vrtića Lepoglava u obnovljenom vrtićkom objektu pridružio se gradonačelnik Marijan Škvarić koji je istaknuo da zahvaljujući gradskim ulaganjima i brigom za najmlađe, u Gradu Lepoglavi nema liste čekanja za upis u vrtić.

– Sve što činimo pokazuje koliko u Gradu Lepoglavi brinemo za naše najmlađe. Oni su veselje, bogatstvo i budućnost našeg grada – poručio je gradonačelnik Škvarić. Predškolcima, koji su se ovom prigodom oprostili od vrtića, poželio je puno uspjeha u budućem školovanju.