Završen bogat program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi

Prednovogodišnjim druženjem u gradskom parku, u Lepoglavi je u 29. prosinca završen bogat program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi. Program je završen večernjim druženjem uz nastup LaBoheme banda. Uz dobru glazbu, okupljeni građani uživali su i u kuhanom vinu, čaju i vrućoj čokoladi. Za okrjepu se pobrinulo Lovačko društvo „Srnjak” koje je pripremilo i besplatno dijelilo srneći gulaš. Djeca su uživala i u vožnji vlakićem.

Program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi počeo je 1. prosinca. Od tog je dana u Gradu Lepoglavi održano niz kulturnih, glazbenih, društvenih, sportskih i zabavnih događanja. Djecu je razveselio dječji dio programa i darovi koja je za njih pripremio Grad Lepoglava. Uz zabavnu, ljubitelji glazbe uživali su u koncertu klasične glazbe te na tradicionalnom Božićnom koncertu na kojem su se publici predstavile „domaće glazbene snage”. Održano je nekoliko izložaba, a otvoren je i novi galerijski prostor. Otkrivena je spomen-ploča znamenitom Lepoglavčanu Marijanu Zuberu te je održana završna priredba akcije „Cvijet za ljepši grad”. U sportskom dijelu programa odigran je stolnoteniski turnir.

Tijekom trajanja program proslave Dana Grada i adventa u Lepoglavi posebnim je sjajem zasjao blagdanski okićen gradski park u Lepoglavi.